Have park maskiner

Vi er din professionelle leverandør af maskiner, hvorfor du hos SP Maskiner finder et stort udvalg af have og park maskiner. Fælles for alle vores maskiner er den høje kvalitet, der sikrer dig solide og robuste have og park maskiner, der kan klare lige præcis din opgave. Vi tilbyder nye såvel som brugte have og park maskiner, så du kan finde netop den maskine, der passer til dit behov.

Hos SP Maskiner har vi mange års erfaring med salg, service og reparation af have og park maskiner, og vi kan derfor helt sikkert også hjælpe dig. Vi tilbyder et bredt sortiment af have og park maskiner fra populære producenter som Husqvarna, Simplicity og Ferris. Det er din garanti for kvalitet og effektivitet. Så leder du efter en leverandør af have og park maskiner? Så kan du trygt vælge SP Maskiner.

Ferris og Simplicity

Her kan du se de brugte maskiner, som vi har til salg på Maskinbladet.

Husqvarna

Her kan du se de brugte maskiner, som vi har til salg på Maskinbladet.

Have og park maskiner hos SP Maskiner

Vi bestræber os på altid at have et varieret udvalg af funktionelle have og park maskiner til vedligeholdelse af alt lige fra store parkområder til små haver, så vi på den måde har have og park maskiner, der kan dække ethvert behov. Vores have og park maskiner stammer fra nogle af de mest anerkendte fabrikanter i branchen – det er din garanti for professionelle og brugervenlige have og park maskiner, der effektivt kan løse dine udfordringer. Vi tilbyder blandt andet følgende have og park maskiner:

  • Havetraktor
  • Hækkeklipper/trimmer
  • Robotplæneklipper
  • Plæneklipper

Uanset om du søger have og park maskiner til brug i parker, skovområder, din egen private have eller andre grønne områder, så har vi hos SP Maskiner maskinen til din opgave. Vores udvalg byder på have og park maskiner, der kan anvendes til et væld af forskellige typer opgaver, så du kan trygt vælge os som leverandør af din næste maskine. Med mere end 80 års erfaring i branchen kan vi hjælpe dig med at finde den rette maskine samt det udstyr, der passer til din opgave. Og skulle du være i tvivl om, hvilken havetraktor, plæneklipper, Automover eller andet der bedst dækker dine behov, så står vores erfarne medarbejdere klar til at rådgive dig bedst muligt i vores mange forskellige have og park maskiner. På den måde kan du være helt sikker på at få valgt den rette maskine til din opgave.

Reparationer af Have og park maskiner

SP Maskiner har et professionelt serviceværksted. På værkstedet udføres service og reparationer af alle fabrikater af have/park-maskiner, heriblandt havetraktorer, motorsave, buskryddere, hækkeklippere, plæneklippere, robotplæneklipper m.v.

På værkstedet bliver maskinerne gennemgået for fejl og mangler og vi skifter olie og oliefilter. Efter behov udskiftes filter, tændrør, knive, remme, lejer. Pris gives gerne inden igangsætning.

Har du ikke selv mulighed for at transportere din have-park maskine til reparation, så hjælpe vi gerne med at hente og bringe det, inden for en radius af 40 km.

Billedtekst: Serviceværksted have park maskiner – Kim Teilmann

Vi kan hjælpe med alt inden for have og park maskiner

Søger du nye have og park maskiner eller nyt udstyr til dine maskiner, så finder du det her i vores store udvalg af have og park maskiner, der tæller alt lige fra traditionelle maskiner til tungere redskaber til have og park. Hos SP Maskiner både sælger, servicerer og reparerer vi alt inden for have og park maskiner. Er uheldet eksempelvis ude, kan vi hjælpe med reparation på vores værksted i Skanderborg, så du hurtigt kan få din maskine køreklar igen.

Hvad end du leder efter nye have og park maskiner, du er på udkig efter en brugt maskine, eller din maskine trænger til service, så står vi hos SP Maskiner klar til at hjælpe dig. Du er altid velkommen til at kontakte os på enten spmaskiner@spmaskiner.dk eller på telefon 86 52 14 00