Husqvarna

En Husqvarna havetraktor betjenes med pedaler, hvilket betyder, at du kan styre med begge hænder. På den måde er du sikret både komfort og kontrol, samtidig med at den er sikker at betjene. Og den kan klare alle plæner. Idet du kan vælge mellem tre forskellige klippesystemer – opsamling, bioklip (BioClip) og udkast – er du altid sikret et godt resultat.

Buske og træer er heller ikke noget problem. Takket være den unikke styreteknologi er det nemt at klippe rundt om alle slags forhindringer. Resultatet? Færre uklippede områder, effektiv klipning og fuld manøvredygtighed.

Husqvarna havetraktor er udviklet med ergonomien i hovedsædet. Det betyder, at du får en ubesværet oplevelse, når du anvender havetraktoren til at klippe din plæne. Der er ikke langt fra tanke til handling, og havetraktoren opfører sig, som du forventer.

Takket være chokerfri opstart kan du tænde din havetraktor ved blot at dreje nøglen. Alle materialer anvendt til konstruktionen af havetraktoren er desuden i professionel kvalitet, så den bliver mere holdbar. 

Uanset hvilken udfordring du står overfor, er Husqvarnas havetraktor den ideelle samarbejdspartner.

Husqvarna Z560X

Husqvarna Z560X

Husqvarna Z560X, zero turn klipper, repræsenterer det nyeste design, som har fokus på produktivitet, holdbarhed og klippekvalitet. Med denne plæneklipper får man ekstrem god komfort, høj kørehastighed og uovertruffen trækkraft, som tilsammen giver exceptionel køreeffektivitet.

Hele plæneklipperens design har industriel styrke og sikrer en lang og driftssikker levetid ved professionel brug. Et omhyggeligt gennemtænkt design giver hidtil uset driftseffektivitet. BioClip® sæt og opsamler kan tilkøbes.

  • Motorproducent Briggs & Stratton
  • Klippebredde 60 tomme
  • Klippebredde 152 cm
  • Klippemetode Opsamler/BioClip

Læs mere her

Find have og parkmaskiner brugt hos os

Hos SP Maskiner står vores dygtige og erfarne personale klar til at hjælpe dig med at finde de rette havemaskiner, ligesom vi står klar med gode råd og vejledning i forbindelse med dit valg af havemaskine. På den måde kan du være sikker på at få valgt lige præcis den eller de havemaskiner, som du skal bruge til din opgave. Skal vi også hjælpe dig med have- og parkmaskiner? Så kontakt os på 86 52 14 00 eller på spmaskiner@spmaskiner.dk