Høstklare mejetærskere til den kommende sæson 2022

Hos SP Maskiner i Skanderborg har der været gang i salget af New Holland mejetærsker. I takt med salget af nye solgte mejetærsker stiger antallet af brugte maskiner. De gode brugte mejetærskere bliver som regel gensolgt til det danske marked.

Hos SP Maskiner mærker man tydeligt, at landmændene foretrækker at få en maskine, som er gennemgået fra A til Z og dermed sælges med reklamationsret. Alle vores høstmaskiner bliver klargjort på vores værksted af vores dygtige mandskab.

Foto: Indehaver SP Madsen ser frem til at betjene vores mange kunder.

Brugte maskiner

Her kan du se de brugte maskiner, som vi har til salg på Maskinbladet.

Nye maskiner

Her kan du se en oversigt over de landbrugsmaskiner som vi forhandler.

Stort udvalg af landbrugsmaskiner til salg

Når det kommer til landbrug i dag, er det i højere grad drevet af maskinkraft, hvorfor det er nødvendigt med de helt rette landbrugsmaskiner. De forskellige opgaver i forbindelse med landbrug kræver naturligvis hver sin type landbrugsmaskine, og derfor finder du et stort udvalg af landbrugsmaskiner til salg hos os. Vi har maskiner til ethvert behov, hvad end det drejer sig om spredning, høstning eller noget helt tredje, så kan du her på siden kigge nærmere på vores landbrugsmaskiner til salg. Vi har med garanti også den maskine, du søger.

Hos SP Maskiner har vi et bredt sortiment af pålidelige landbrugsmaskiner til salg. Blandt andet finder du traktorer, mejetærskere, grubbere og udstyr til jordbearbejdning. Vi tilbyder salg af landbrugsmaskiner fra populære mærker som Rauch, New Holland, Kuhn og Dalbo, hvilket er din garanti for landbrugsmaskiner af høj kvalitet, hvor driftssikkerhed og effektivitet er i højsædet. Når du leder efter landbrugsmaskiner til salg, behøver du således ikke at gå på kompromis med kvaliteten, hvis du lader os stå for levering af din landbrugsmaskine. Uanset om du vælger en af vores nye landbrugsmaskiner til salg eller en af de brugte landbrugsmaskiner, så kan du være helt sikker på en solid maskine, der kan klare lige netop din opgave, og som kan bruges i mange år.

Leder du efter landbrugsmaskiner til salg?

I vores sortiment af landbrugsmaskiner til salg bestræber vi os altid på at tilbyde et varieret udvalg af funktionelle maskiner, så vi på den måde har en maskine til ethvert behov. Vi har mange års erfaring med salg af landbrugsmaskiner, og med eget værksted og en bred faglig viden har vi også kompetencerne til at servicere din landbrugsmaskine. Du kan derfor være helt tryg ved at vælge SP Maskiner, hvis du leder efter en leverandør, der tilbyder salg af landbrugsmaskiner.

Leder du efter specifikke landbrugsmaskiner til salg, eller er du i tvivl om, hvilken landbrugsmaskine du skal bruge? Vi står altid klar til at hjælpe dig med kyndig rådgivning, så du kan være sikker på at få leveret den helt rigtige landbrugsmaskine. Vil du vide mere om vores landbrugsmaskiner til salg, er du velkommen til at kontakte os på 86 52 14 00 eller spmaskiner@spmaskiner.dk