Brugte landbrugsmaskiner

SP Maskiner er din professionelle leverandør af landbrugsmaskiner samt reservedele, og vi er blandt andet New Holland forhandler. Vi forhandler nye såvel som brugte landbrugsmaskiner, og på denne side kan du kigge nærmere på de brugte landbrugsmaskiner, vi sælger. Vi har mange års erfaring med både salg, service og reparation af maskiner til landbrug, skov, have og park, hvorfor vi også kan hjælpe dig med alt inden for landbrugsmaskiner.

SP Maskiner er din maskinforhandler og har base i Skanderborg, hvorfra vi sælger landbrugsmaskiner til hele Danmark. Hvad end du er fritidslandmand eller driver et professionelt landbrug, så har vi den rette maskine til dig. Vores dygtige personale står til enhver tid klar til at hjælpe dig med at finde din nye maskine, uanset om du søger en helt ny eller en brugt landbrugsmaskine.

Brugte landbrugsmaskiner af højeste kvalitet

Hos SP Maskiner har vi et stort udvalg af brugte landbrugsmaskiner. I vores udvalg af brugte landbrugsmaskiner finder du noget til ethvert behov, så du kan være helt sikker på at finde den brugte landbrugsmaskine, der passer til lige netop din opgave.

Brugt er ikke nødvendigvis ensbetydende med dårlig kvalitet, og det er sortimentet af brugte landbrugsmaskiner hos os et bevis på. Nogle sælger deres landbrugsmaskiner videre, hvis de har investeret i nye, eller hvis de brugte landbrugsmaskiner ikke længere skal bruges. Disse opkøber vi gerne, så vi kan tilbyde vores kunder både nye og brugte landbrugsmaskiner af højeste kvalitet. Af den årsag kvalitetstester vi naturligvis vores brugte landbrugsmaskiner, så vi på den måde kan sikre, at kvaliteten og maskinens egenskaber lever op til vores høje standarder, inden vi sælger de brugte landbrugsmaskiner videre.

Din kompetente leverandør af brugte landbrugsmaskiner

Hvad end du søger en forhandler af brugte landbrugsmaskiner, eller du leder efter en forhandler af nye maskiner, så kan du trygt lade SP Maskiner være din leverandør af maskiner til landbrug. Vores dygtige medarbejdere står til enhver tid klar til at hjælpe dig med kompetent rådgivning og en skræddersyet løsning til netop dit behov. Tag et kig her på siden og find din nye brugte landbrugsmaskine.