Reparation af landbrugsmaskiner

Vi er din professionelle leverandør og reparatør af alt inden for maskiner til landbrug, have, skov og park, og med vores mange års erfaring inden for både levering, salg og reparation af landbrugsmaskiner kan vi garantere en løsning, der passer til dine behov. Skulle uheldet være ude, er du altid velkommen til at kontakte os for hjælp til reparation af landbrugsmaskiner.

Kompetent reparation af landbrugsmaskiner

Hos SP Maskiner bliver du mødt af et hold af dygtige og erfarne montører, der er eksperter i service og reparation af dine maskiner. De brænder alle sammen for deres fag og for at levere et godt håndværk, når de tager sig af reparation af landbrugsmaskiner. Det er din garanti for et veludført stykke arbejde, hvor der er taget højde for hver enkelt maskines egenskaber. Vi garanterer service og reparation af landbrugsmaskiner til aftalt tid, så du hurtigt kan komme i gang med arbejdet igen. Derfor har vi blandt andet også tre rullende værksteder, der gerne kører ud til dig, hvis behovet for reparation af landbrugsmaskiner skulle opstå. På den måde kan vi klare servicering og reparation af landbrugsmaskiner direkte hos dig.

SP Maskiner er certificeret TopPartner 2020 hos New Holland

Efter en omfattende certificeringsproces 2020 har SP. Maskiner i Forlev, Skanderborg opnået Premium for sin service.

SP Maskiner har som forhandler af New Holland fået den højeste karakter, Premium for sin service på værkstedet. Premierering er givet for styrkelse af mærkets image og for indtjening samt fastholdelse af kunderne. SP Maskiner er belønnet for at supportere kunderne og produkterne hurtigt og effektivt.

Værkstedet hos SP Maskiner fremstår veludstyret, godt organiseret og som et sikkert værksted med god værkstedsledelse. SP Maskiners værkstedspersonale er højtuddannet, professionelt og udstyret til at servicere produkter og kunder både på værkstedet og i marken.

Værkfører Lindy Baastrup har den daglige ledelse af værkstedet. Der har været og er løbende fokus på mål og planlægning af de mange daglige værkstedsaktiviteter. Vi lykkes takket være vor dygtige medarbejdere.